Navodila in Pomoč - SI

za nakup v trgovini in uporabo spletne platforme za video tečaje

 1. Program, ki ga želite kupiti “dodajte v košarico” (ADD TO CART)
1
 1. Če želite dodati še kak drug Izdelek ali Program, kliknite “nadaljuj z nakupovanjem” (CONTINUE SHOPPING)

   

 2. Če se odločite za nakup dodatnega Izdelka ali Programa, ponovite prvi korak, izberite izdelek in ga dodajte v košarico.

   

 3. Nadaljujte na Plačilo (PROCEED TO CHECKOUT)

   

 4. Če imate kupon (kodo) za popust jo vstavite kjer piše “Coupon code” in kliknite na “gumb s puščico”, da jo sprejme.
 1. Če ste že registrirani na naši spletni strani, se Prijavite v svoj račun pod “Returning customer? Click here to login” ali v zavihku (Login) v meniju.
 1. Če računa še nimate, izpolnite svoje podatke, ter si izberite “Geslo”. Geslo naj vsebuje male, velike črke in številke. Geslo si zapišite ali zapomnite, ker ga boste potrebovali naslednjič pri prijavi.

   

 2. Izberite način plačila: Credit Card (Stripe) – (Plačilo s Kreditno kartico)
 1. Obkrožite, da se strinjate s “Pogoji uporabe strani” (I have read and agree to the website terms and conditions *) ter “Oddajte naročilo” (PLACE ORDER)
 1. Po plačilu s Kreditno kartico, greste lahko takoj na “Enrolled Courses” na namizju oz. “My Courses” na meniju in pričnete z ogledom Spletnega tečaja. Podrobnejša navodila si lahko ogledate spodaj!

Dostop in uporaba spletnega tečaja:

 1. Do vaših tečajev dostopate preko Platforme https://members.miranpeterman.com/. Prijavite se zgoraj v meniju (Login). Nadaljujete na zavihek “My Courses”. V zavihku “Dashboard” pa lahko urejate svoje podatke, zamenjate geslo.
 1. Za ogled Spletnega tečaja kliknite na Tečaj in se vam bo odprla stran s Tečajem.
 1. Nadaljujete zgoraj z gumbom “START COURSE
 1. Odpre se vam stran s Tečajem. Na levi strani imate seznam Lekcij oz. Modulov, zgoraj in spodaj pa je najdete še navigacijo za nazaj in naprej, ter domov (GO TO COURSE HOME).
 1. Svetujemo vam, da greste po vrsti, si vzamete čas. Module po želji lahko označite kot končane (COMPLETE LESSON). Dostop do Tečaja in Modulov je neomejen, tako, da ga lahko poslušate večkrat.

   

 2. Če imate vprašanje tehnične narave ali potrebujete pomoč, nam lahko pišete na info@miranpeterman.com ali pokličete na +386 40 416 792. Glede vprašanj o vsebini samih modulov, pa imate navodila znotraj Programa oz. Spletnega Tečaja.

   

Želim vam čudovito izkušnjo transformacije in veliko uspeha v življenju!