Menu Close

Navodila in Pomoč - Slovensko

za nakup v trgovini in uporabo spletne platforme za video tečaje

 1. Program, ki ga želite kupiti “dodajte v košarico” (ADD TO CART)
1
 1. Če želite dodati še kak drug Izdelek ali Program, kliknite “nadaljuj z nakupovanjem” (CONTINUE SHOPPING)
 2. Če se odločite za nakup dodatnega Izdelka ali Programa, ponovite prvi korak, izberite izdelek in ga dodajte v košarico.
 3. Nadaljujte na plačilo (PROCEED TO CHECKOUT)
 1. Če ste že registrirani na naši spletni strani, se Prijavite v svoj račun pod “Returning customer? Click here to login” ali v zavihku (Login) v meniju.
 1. Če računa še nimate, izpolnite svoje podatke, ter si izberite “Geslo”. Geslo naj vsebuje male, velike črke in številke. Geslo si zapišite ali zapomnite, ker ga boste potrebovali naslednjič pri prijavi.
 2. Izberite način plačila: Credit Card (Stripe) – (Plačilo s Kreditno kartico), Bank Transfer – (Plačilo po Predračunu), PayPal
 1. Obkrožite, da se strinjate s “Pogoji uporabe strani” (I have read and agree to the website terms and conditions *) ter “Oddajte naročilo” (PLACE ORDER)
 1. Če ste izbrali “Plačilo po Predračunu”, se vam bo sedaj odprla stran s podatki za “Plačilo po Predračunu”. Če boste plačevali kasneje, boste lahko podatke za plačilo našli v emailu, ki ste ga prejeli na vaš Email.
 2. Če ste plačali s Kreditno kartico ali PayPal, greste lahko takoj na “Enrolled Courses” na namizju oz. “My Courses” na meniju in pričnete z ogledom Spletnega tečaja.
 3. V kolikor ste način plačila izbrali po predračunu, plačate predračun in vam dostop do Spletnega tečaja omogočimo po prejemu vašega plačila, o čemer vas obvestimo po emailu.
 4. Do vaših tečajev dostopate preko Platforme https://members.miranpeterman.com/. Prijavite se zgoraj v meniju (Login). Nadaljujete na zavihek “My Courses”. V zavihku “Dashboard” pa lahko urejate svoje podatke, zamenjate geslo.
 1. Za ogled Spletnega tečaja kliknete na Tečaj in se vam odpre stran s Tečajem.
 1. Nadaljujete zgoraj z gumbom “START COURSE”
 1. Odpre se vam stran s Tečajem. Na levi strani imate seznam Lekcij oz. Modulov, zgoraj in spodaj pa je najdete še navigacijo za nazaj in naprej, ter domov (GO TO COURSE HOME).
 1. Svetujemo vam, da greste po vrsti, si vzamete čas. Module po želji lahko označite kot končane (COMPLETE LESSON). Dostop do Tečaja in Modulov je neomejen, tako, da ga lahko poslušate večkrat.
 2. Če imate vprašanje tehnične narave ali potrebujete pomoč, nam lahko pišete na info@miranpeterman.com ali pokličete na +386 40 416 792. Glede vprašanj o vsebini samih modulov, pa imate navodila znotraj Programa oz. Spletnega Tečaja.

Želim vam čudovito izkušnjo transformacije in veliko uspeha v življenju!

X


  How can we help you?

  (Terms and Conditions →)